Selskaber


Goa gi'r dig sjælen i indisk mad
- lige til at sætte på bordet.

GOA DINNER TRANSPORTABLE, minimum ti personer
Her anbefaler vi en række menuer, men I kan naturligvis også selv sammensætte den indiske menu til jeres fest.

Vi bringer ud over hele fyn
Spis senest klokken 17.30 og få gratis pappadums, chutney og raita. Gratis prøvesmagning inden selskaber på mere end 50 personer.
Der følger ris med alle retter.

Vi anbefaler at bestille i god tid - Senest dagen før.

Menuforslag 
Menu nr. 1:

CHANNA CHICKEN 
Mør kyllingefilet tilberedt i cremet curry med kikærter 

BUTTER CHICKEN 
En specialitet nænsomt tilberedt med smør og milde krydderier 

Pris per person ........................................................................
 95,-

 

Menu nr. 2: Vegetar menu

CHANNA MASALA 
Kikærter tilberedt "the original way" 

PALAK VEGETABLE 
Friske grøntsager i krydret sauce med helbladet spinat 

ALOO BAIGAN 
Grillstegte kartofler og aubergine tilberedt i klassisk curry med friske tomater og koriander 

VEGETABLE CURRY 
Indiske babygræskar i traditionel curry med friske grøntsager 

Pris per person ........................................................................
 99,-


Menu nr. 3:

FORRET 
TANDOORI CHICKEN 
Specialmarineret grillet kylling "on the bone" 

HOVEDRETTER 
CHICKEN TIKKA MASALA 
Grillstegt specialmarineret kyllingefilet i curry af tomat og cashewnød 

PALAK MURG 
Kyllingbryst i krydret sauce med helbladet spinat 

LAMB CURRY 
Traditionel curry med mør lammefilet 

TILBEHØR 
SPICED ROAST POTATOES 
Ovnstegte kartofler med spidskommen 

Pris per person .......................................................................
135,-


Menu nr. 4:

SNACK 
PAPPADUMS OG CHUTNEY 
Indiske kæmpechips med chutney 

FORRET 
DRY KARAHI KING PRAWN 
Sorte tigerrejer tilberedt i wok med peberfrugt, løg, tomat og limefrugt 

HOVEDRETTER 
DHANIA CHICKEN 
Kyllingefilet i curry med en overflod af frisk koriander og tomat 

CHICKEN TIKKA MASALA 
Grillstegt specialmarineret kyllingefilet i curry af tomat og cashewnød 

PALAK LAMB 
Lammefilet i krydret sauce med helbladet spinat 

FISH AND LOBSTERTAIL CURRY 
En kombination af hellefisk og hummerhaler 

TILBEHØR 
SPICED ROAST POTATOES 
Ovnstegte kartofler med spidskommen 

RAITA 
Yoghurt-salat med agurk og tomat 

DESSERT 
HJEMMELAVET VALNØDDESIRUP IS 

Pris per person .......................................................................

225,-


Menu nr. 5:

CHICKEN TIKKA MASALA 
Grillstegt specialmarineret kyllingefilet i curry af tomat og cashewnød 

CHICKEN CURRY 
Traditionel curry med mør kyllingefilet 

PALAK LAMB 
Lammefilet i krydret sauce med helbladet spinat 

ALOO BAIGAN 
Grillstegte kartofler og aubergine tilberedt i klassisk curry med friske tomater og koriander 

Pris per person .......................................................................
115,-


Menu nr. 6:

CHICKEN TIKKA MASALA 
Grillstegt specialmarineret kyllingefilet i curry af tomat og cashewnød 

LAMB GORGONZOLA 
Cremet traditionel lamb curry tilberedt med gorgonzola 

GINGER CHICKEN 
Kyllingefilet tilberedt med frisk ingefær, tomat og koriander 

ALOO DHANIA 
Grillstegte kartofler med spidskommen i sauce med overflod af frisk koriander og tomat 

Pris per person .......................................................................
125,-


Menu nr. 7:

SNACK 
PAPPADUMS OG CHUTNEY 
Indiske kæmpechips med chutney 

FORRET 
TANDOORI CHICKEN 
Specialmarineret grillet kylling "on the bone" 

HOVEDRETTER 
LAMB CHOP CURRY 
Møre lammekoteletter i cremet curry 

CHICKEN ON THE BONE CURRY 
En benhård udgave af den klassiske curry 

TILBEHØR 
SPICED ROAST POTATOES 
Ovnstegte kartofler med spidskommen 

TOMAT-LØG-AGURKESALAT 
Den ideelle salat til indisk mad 

Pris per person .......................................................................

145,-


Menu nr. 8:

GOA SPECIAL BIRIANY 
Indisk risret med kylling, lam, kartofler, friske tomater og frisk koriander 

VEGETABLE CURRY 
Traditionel curry med friske grøntsager 

Pris per person ........................................................................
 79,-


Tilbehør:

RAITA 
Yoghurt-salat med agurk og tomat.
Den perfekte kontrast til de krydrede retter 

Pris per person .......................................................................
 10,-
MINTSAUCE 
Yoghurt-dip med mint 
Pris per person .......................................................................
  8,-
PAPPADUMS 
Indiske kæmpechips med dip 
Pris per person .......................................................................
 12,-
CHOPPET CHILLI 
Hakkede friske chilli 
Pris per person .......................................................................
  4,-
IS 
Vort udvalg af hjemmelavet is.
Hindbær, kokos, valnøddesirup, choko-mørk rom chilli-is 

Pris per person .......................................................................
 20,-
SPICED ROAST POTATOES 
Ovnstegte kartofler med spidskommen 
Pris per person .......................................................................
 20,-
ONION AND KORIANDER CHUTNEY 
Sursød chillidip med frisk koriander 
Pris per person .......................................................................
 15,-
TOMAT-LØG-AGURKESALAT 
Den ideelle salat til indisk mad 
Pris per person .......................................................................
 15,-
FADEPYNT 
Pris per person .......................................................................
  5,-
LASSIE MANGO ELLER GUAVA 
Den helt rigtige drik f.eks.som aperitif 
25 cl .....................................................................................
50 cl .....................................................................................
 15,- 
 25,-


Udbringning:

PANT FOR VARMEKASSE 
Per styk ...............................................................................
  50,-
PRIS FOR LEVERING 
10 kilometer radius ................................................................
Resten af fyn .........................................................................
  65,-
100,-


SJÆLEN I INDISK MAD 
- ligger i de duftende krydderier, de bedste ris og de kraftige, velindkogte saucer.
Derfor rister vi hver dag vore egne krydderier, vælger verdens bedste ris og skaber særlige saucer perfekt tilpasset hver enkelt specialitet.
- Kun sådan kan vi give dig SJÆLEN I INDISK MAD